BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 28, 2012

Hoooyeeeh..hoooyehhh





Spesel from hubby. .tenKS SYG

Assalamualaikum sumer! !!

Wahh...wah...wah selamat berhujung minggu kengkwan blogger... hari ni tetiba pla dtg idea nk update entry pasal jam tangan..ekceli da sebulan beli daa tp tetiba pla terasa nk citer dlm entry kali ni.bukan ape teruja dowhh. ni la kali pertama pkai jam tgn yg mahal skit..xpela kan,nak merasa...tah2 sekali jerk seumo idup. Tq to my hubby sebab belikan ehh..mlm ckp nak beli ,tup tup abis keje terus hubby bawak p kat Selayang Mall.

Whoaaa...hapening giler seh ati nie..ape yg diidamkan menjadi kenyataan.Pas ni nk rekues purse pla.asik2 koyak jerkk..hahaha

Sebenarnya minat jam tgn jenama Tissot..tp harganya afte less masih ribu2..mak oiii...nak beli boleh (ecece) tp memikiorkan bnyk lg benda laie yg boley dibeli,so carikla lain brand yg lebey kurang serupa..akhirnya inilah brandnye ESPRIT..

Posted via Blogaway

Wednesday, April 25, 2012

"Menci. ..Menci...Menci Larrrr" :-(

10 BULAN..
Yaaaa...Hampir 10 bulan aku pertahankan segalanya..akhirnya betapa hancur luluh ati ni bila dapat tau ptg smlm..KENAPA KENAPA KENAPA...susah sgt ker?
Betul aku x sangka sungguh,sungguh x ku duga sama sekali. .

Wahai berat badanKU..
Kenapala ko x boley maintain haaa.? 3 KG ibarat 13kg bg aku.waaaaa x caya aku nk dapat balik berat macam dulu.x mo xmo x mo larrrh...pegila main jauh2...tulun3 jgn dekatkan dirimu padaku.Aku TAK INGIN MENERIMAMU KEMBALI DALAM HIDUPKU...abg tolong inaaaaaaa...


ooo ooo ni sesuwai kot ehh?

posted from Bloggeroid

Monday, April 23, 2012

::huKUM K@RM@ ::



~~Permulaan sebuah kehidupan ~~
Kehidupan kita boleh diumpamakan sebuah skrip yg telah ditulis oleh-NYA.!! Samada perjalanan kehidupan itu BAHAGIA mahupun DERITA.



Meniti hari2 yang mendatang dengan penuh pengharapan. untuk menjadikan hidup kita bertambah baik @ semakin baik...





Memerlukan seseorang utk kita berkongsi masalah. Jua sebagai pelindung kepada insan2 yg kita sayangi..Yaa MELINDUNGI & DILINDUNGI.. @dalah 2 benda yang berbeda! !




Kadang2 aku mencari kekurangan serta kelemahan diri ini supaya tidak akan nampak sedikit pun kurang dari pandanganmu.Namun dugaan demi dugaan sentiasa menjengah..Persoalannya mampukah aku utk menggalas beban ini seorang diri.??




Aku sedar diri ini tidak mampu menjadi yg SEMPURNA untukMu..namun aku cuba menjadi yang TERBAIK antara yg terbaik! ! INSHAALLAH

posted from Bloggeroid

Saturday, April 21, 2012

Alahai...penuh habuk ngn sawang lerr...:p

Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak aku nk hupdate blogs guna GTab ni. .TenKS pada my new fwen yg tulun..
Nah amek ko...lamanya x bukak blog neh..bersawang bagai da..nasib lalang je tak smpat nak naik..Hurm enjin baru start lom panas lagik neh...per ye nak direpekkan dlm BELOG tuk taun 2012 ni..ekeke...OH ya..ekceli da lama nak story tp xleh nk hupdate belog, sO ENTRY kali ni nak cerita skit pasal SKINCARE (chewahhhh) ...umo taun ni dah 29 TAUN...baru larh nak berjinak2 pakai complete set tuk SKINCARE..sblm ni cleanSER je yg ader pong !!! Muahahaha. . .
MaryKay.. Nama agak gah di Asia. . .wp harga quite expensive tp BERBALOI-BALOI ooo. . . Memang muka nmpk lain lerr...so FAr leh say BYE2 pada kulit tidak bermaya ngn kusam..nampak licin n lembab jerk. I LOIKEE...




TADAAA.. Trial Set TimeWise MK yg ke 2..

Hahaha.sesajar nak share ngn kwn2 kat sini..
Tadaaaaa

posted from Bloggeroid