BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 21, 2012

Alahai...penuh habuk ngn sawang lerr...:p

Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak aku nk hupdate blogs guna GTab ni. .TenKS pada my new fwen yg tulun..
Nah amek ko...lamanya x bukak blog neh..bersawang bagai da..nasib lalang je tak smpat nak naik..Hurm enjin baru start lom panas lagik neh...per ye nak direpekkan dlm BELOG tuk taun 2012 ni..ekeke...OH ya..ekceli da lama nak story tp xleh nk hupdate belog, sO ENTRY kali ni nak cerita skit pasal SKINCARE (chewahhhh) ...umo taun ni dah 29 TAUN...baru larh nak berjinak2 pakai complete set tuk SKINCARE..sblm ni cleanSER je yg ader pong !!! Muahahaha. . .
MaryKay.. Nama agak gah di Asia. . .wp harga quite expensive tp BERBALOI-BALOI ooo. . . Memang muka nmpk lain lerr...so FAr leh say BYE2 pada kulit tidak bermaya ngn kusam..nampak licin n lembab jerk. I LOIKEE...




TADAAA.. Trial Set TimeWise MK yg ke 2..

Hahaha.sesajar nak share ngn kwn2 kat sini..
Tadaaaaa

posted from Bloggeroid

0 ulasan: