BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 27, 2011

Koleksi gAmbaR yg PaLInG aKU SukeR

WELCOME TO CAMERON HIGHLANDS

Ni larrr salah satu pic yg paling aku suke..gambar ni masa raya Ke-3 Tahun 2010.sbb da x tau nak p mana aku ngn family belah my hubby p la ke Cameron.bukan jauh pon dr tersang,ikut sg koyan.lebey kurang 1 jam lebih jerk.

ha ni plak sure larr my hubby aku merangkap abah si farah nie. depa bergambar berlatar belakangkan Ladang Teh.aku x der sbb aku yg jd Camerawomannyer..nk mintk tulun org len depa pon tgh bz dok amik gmbr family memasing

Yang debab n dottie ni tentu larr si farah. tengok la perut nyer..hampir2 nk terjojol..hihihi

Cucu2 En Ahmad & Puan Mariam...ni baru sikit..ader lg yg x masuk masa nih..

Kebetulan ni. Pic farah ngn anak2 buah aku belah hubby..Tema Pinkish...adiosss

LASTLY...
ni kira pic aku yg cntik sket arr..time neh tgk gemuksss..huhu. bersama ngn my BeLOVEd HubbY....LOve UUU

GAMBAR SEWAKTU AKAD NIKAH DI FELDA TERSANG, RAUB


inilah saat-saat terindah buat kami setelah 8 tahun mengenali hati budi masing2.Alhamdulillah...walaupun pelbagai rintangan telah kami tempuh,akhirnya kami di satukan jua. Sudah tertulis di Loh Mahfuz...kami ditakdirkan BERSAMA..

                                                             Saat Tak'lik di Baca

                                             Sign ina........jgn tak sign....


Saat membatalkan air sembahyang..dapat gelang tuh..hehe





Haaa..yg ni plak aku tengah sarungkan cincin suasa ke jadi my hubby pulak..aha ha..kira berbalas balas lerr..walaupon cincin suasa tu tak seberapa, tapi besar maknanya bagi aku. sampai skunk cincin tu nmpk berkilat ajer batunyer..mmm


hehe.ni bleh dikira moment yang paling best di abad itu..al maklumla sama2 tgh malu apelagi disaksikan oleh puluhan biji mata org2 yang berada di sekitar.. Mak aihh..

MAJLIS DI RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN.


Bertemakan warna favorite aku masa tue larrr..biru Turquise.sang suami nampak kurang senyum sbb terlalu penat.hehe.tp yg pompuannyer tetap maintain AYU..tgh kurus waktu neh.slim jerrkk..




PIC BERTANDANG KE RUMAH PIHAK LELAKI
BERTEMAKAN WARNA HIJAU LUMUT..CANTIK WOO KALER NIE






Aikk..Tersengih ajer yang..


Fuh....mase ni my hubby sengih ajer x berhenti..huhu.maklumla ramai kengkawan dia dtg waktu ni.leh kira kami ni cm artis la masa tu..aku suke sgt make up bertandang ni.nmpk muka lain arr. Credit to Suzana Jais n Abg Lan.TQ TQ


HAH.........abisla sudah citer bab2 kawin ni...so nak citer pasal lain plak......da kawin tentula dapat anak pulak......so aku nak update gambo anak2.

Monday, August 22, 2011

senTuhAn GTab Kini BerMULa


Mmm.hampir setahun blog ini tidak ku sentuh.Sentuh ni pon sbb aku godek2 G-tab ni ha yg baru jer aku pakai. Sinonim dengan panggilan G Tab @ Samsung Galaxy Tab.Teruja sesangat..So Far kalau nak buat blog pakai 'benda alah' ni payah la kot..Memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Kalo x asik nak marah ajer larrr .:p (cm aku la memula) .




 haa..ni ler benda alah yg aku pkai skunk...sebenarnya bkn tok wt call pon, aku guna henpon Samsung Galaxy S jer..aku pkai G-tab ni just nk pakai internet. Bwk lappy kan payah..(huhu..pandaila aku...dulu ms x der benda ni, elok jer aku usung lappy ke mana2 pon) issh..lupa daratan punya kes larr nie!! :p


Now...back to my citer la plaksss....Aku nie baru abs pantang.Baru melahirkan cahaya mata ke dua pada 26 june lalu.dpt princess lagik. Beranak kali ke -2 ni aku amik cuti 3 Bulan atau Bersamaan dengan 90 Hari..fuyoOOO...lama SiOT. sbb tu larr kepala otak ni meraban sbb x tau nak wat aper, so tergerakla isi hati n perut ni nak sambung balik blog yg tertangguh dulu. (ekekeke..tertangguh ke atau x reti nak mengakses mcm2 button dlm blog ni ha ina) OOppss..itu poon salah satunyer..masa pon x cukup juger..masa ader anak sorang pon mengalahkan Ibu beranak seploh.huishh...cait......

K arr buat ms ni idea aku kureng ,x taw nk merapu citer ape dalam neh.tggu idea dtg nnti aku akan tulis sesuka ati sesedap rasa erkk..Meh idea....meh mai sini.......meh larrr :p. Tarra..........chill yoOO