BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 27, 2011

GAMBAR SEWAKTU AKAD NIKAH DI FELDA TERSANG, RAUB


inilah saat-saat terindah buat kami setelah 8 tahun mengenali hati budi masing2.Alhamdulillah...walaupun pelbagai rintangan telah kami tempuh,akhirnya kami di satukan jua. Sudah tertulis di Loh Mahfuz...kami ditakdirkan BERSAMA..

                                                             Saat Tak'lik di Baca

                                             Sign ina........jgn tak sign....


Saat membatalkan air sembahyang..dapat gelang tuh..hehe





Haaa..yg ni plak aku tengah sarungkan cincin suasa ke jadi my hubby pulak..aha ha..kira berbalas balas lerr..walaupon cincin suasa tu tak seberapa, tapi besar maknanya bagi aku. sampai skunk cincin tu nmpk berkilat ajer batunyer..mmm


hehe.ni bleh dikira moment yang paling best di abad itu..al maklumla sama2 tgh malu apelagi disaksikan oleh puluhan biji mata org2 yang berada di sekitar.. Mak aihh..

MAJLIS DI RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN.


Bertemakan warna favorite aku masa tue larrr..biru Turquise.sang suami nampak kurang senyum sbb terlalu penat.hehe.tp yg pompuannyer tetap maintain AYU..tgh kurus waktu neh.slim jerrkk..




PIC BERTANDANG KE RUMAH PIHAK LELAKI
BERTEMAKAN WARNA HIJAU LUMUT..CANTIK WOO KALER NIE






Aikk..Tersengih ajer yang..


Fuh....mase ni my hubby sengih ajer x berhenti..huhu.maklumla ramai kengkawan dia dtg waktu ni.leh kira kami ni cm artis la masa tu..aku suke sgt make up bertandang ni.nmpk muka lain arr. Credit to Suzana Jais n Abg Lan.TQ TQ


HAH.........abisla sudah citer bab2 kawin ni...so nak citer pasal lain plak......da kawin tentula dapat anak pulak......so aku nak update gambo anak2.

0 ulasan: