BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 22, 2011

senTuhAn GTab Kini BerMULa


Mmm.hampir setahun blog ini tidak ku sentuh.Sentuh ni pon sbb aku godek2 G-tab ni ha yg baru jer aku pakai. Sinonim dengan panggilan G Tab @ Samsung Galaxy Tab.Teruja sesangat..So Far kalau nak buat blog pakai 'benda alah' ni payah la kot..Memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Kalo x asik nak marah ajer larrr .:p (cm aku la memula) .




 haa..ni ler benda alah yg aku pkai skunk...sebenarnya bkn tok wt call pon, aku guna henpon Samsung Galaxy S jer..aku pkai G-tab ni just nk pakai internet. Bwk lappy kan payah..(huhu..pandaila aku...dulu ms x der benda ni, elok jer aku usung lappy ke mana2 pon) issh..lupa daratan punya kes larr nie!! :p


Now...back to my citer la plaksss....Aku nie baru abs pantang.Baru melahirkan cahaya mata ke dua pada 26 june lalu.dpt princess lagik. Beranak kali ke -2 ni aku amik cuti 3 Bulan atau Bersamaan dengan 90 Hari..fuyoOOO...lama SiOT. sbb tu larr kepala otak ni meraban sbb x tau nak wat aper, so tergerakla isi hati n perut ni nak sambung balik blog yg tertangguh dulu. (ekekeke..tertangguh ke atau x reti nak mengakses mcm2 button dlm blog ni ha ina) OOppss..itu poon salah satunyer..masa pon x cukup juger..masa ader anak sorang pon mengalahkan Ibu beranak seploh.huishh...cait......

K arr buat ms ni idea aku kureng ,x taw nk merapu citer ape dalam neh.tggu idea dtg nnti aku akan tulis sesuka ati sesedap rasa erkk..Meh idea....meh mai sini.......meh larrr :p. Tarra..........chill yoOO

0 ulasan: