BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 15, 2011

11 ari lagi woooo !!!

Weeeeeeeeeee........pejam celik pejam celik da nk tiga bulan da aku cuti..jap jerr ms berlalu.baby pon da nak masuk 3 bulan.huhu... lepaih ni bermulalah kembali episodku sebagai kakitangan di hospital selayang. mak aihhh.....start da aku nak ngadap patient2 neh..( huk alorr...bahasa cm ler aku ni doctor..muahahaha..)!!!. padahal keje kat kaunter registration specialist clinic ajerr..

hehe...sepanjang kebercutian aku tiga bulan ni mcm2 lerr yg terjadi kt tempat keje aku tuh..sumer ade, gosip tu la.......gosip ni larr......kes tu le...kes ni lerr...ishh3.......x sabo aku nk dgr story mory dari kengkawan terbaekku nnti. Buat kengkawanku yg dikasihi..especeli buat kak aya, mala, kak cda, kak fza, dilla n yana....tggu yer..26 hb ni kita kasi pecah.......... ekekeke!!!

u ols jgn jeles tau sebabnyer kan i da kuwus sket..ilang 3 kg..kih kih kih..tp kan jangan ler pas nek keje ni u ols ajak p makan2 beso, sbbnya karang da ilang 3 kg..tambah pulak lagi 6 kg..saper yg nak jawab tuh..! pape pon tggu kemunculan aku nnti.. Taraaaa chills


Ni arr acara makan 2 ngan kwn2 aku sempena nak pose. aku time neh tgh peknen..3 ari pas gambar ni d ambil aku pon bersalin..Alhamdulillah..!!

0 ulasan: