BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 8, 2011

MooD BeraYE 2011

Assalamualaikum wbt & Slmt Ari Rayer sumer...!!

hari ni sempatla aku nk menggodek2 blog aku yg da lama x ku jenguk.Si suami start koje rini, Si kakak pulak da p hantar umah mama dier (mlm tadi dia da awai2 siapkan beg sbb nak p umah mama katanya), so tinggalla aku ngan si kecik.Aku manafaatkan la sebaiknya masa si kecik tgh tito..RUMAH.......aduyai..pas balik dr kg ni banyak baju2 yang belum sempat ku sumbatkan ke dalam mesin basuh, lagipon dok kat appt neh susah nak membasuh byk2, tmpt nk menyidainyer pun terhad jugak !! So aku buatla mana yang termampu sebelum si kecik ni mencelikkan matenye.

Huh....meh ..meh kiter cite bab raya pulak.Hari ni 7 SEPT 2011 da masuk raya ke-9. tp bagi aku x macam RAYA pon. Al-maklum sajalah raya taun ni x sempat langsung nk amik gambo raye, satu pun tader..ish...ish...ish..sedih wooOo.!!( sbb tu agaknya raya taun ni x beshh) klu ader aku da msukkan dalam belog ni haaaa. hah amik ko........ Raya taun ni aku da berEMPAT..sbb aku der anak kecik yang baru berusia 2 bulan.ader anak kecik kelam kabut sket idup aku. yer la tgh nak blajo manage kehidupan beranak 2 nih, hik hik ;-)..D buatnyer pulak si kakak demam, selsema n batuk memalam raya aitu.Abahnyer pon same.AduYAI..fenin tengkorak kepala aku neh ! sengal...sengal...

TAPI  yang bestnyer la kan, paling besh la kot..huhu.....my HUBBY belikan aku " RANTAI". Kira cam adiah ari raya la..da lama aku idam2 kan.Alhamdulillah. TERIMA KACIH YER SAYANG..(nnti ader rzki lebey ina nak request rantai kaki lak bley keww? hik hik )
Taun ni sempat gak la menziarah sedara belah My Hubby kat Manjung.. Ha kat bwh ni ader la pic kitorg reramai..
Dah alang2 sampai ke PERAK apelagi kitorg sumer p la tido kat Marina Cove Resort Teluk Batik pule.hmm kira jalan2 Raya larr..:p


hurm...ni pemandangan dari tingkat 9 Marina Cove Resort merangkap appt penginapan kami.. kira besh la duk kat cni.rege pon leh tahan.huhu..:)kat bawah ni ade la pic2 yg sempat aku snap tu kenang-kenangan..


hehe....gambo 3 beranak jerk..time ni si kecik tgh lena tdo sbb kepenatan agaknyer.Jln jauh katakan !!

Tu diaa.......ni la si kecik aku..sempat juger abah dia dok snap kan pic nie.


ha..gambo ni plak kitorng amik masa memula masuk bilek, al maklumla time si kecik tdo je la bley nak manja2..hahaha..


Pic Ibu, Farah ngn Insyirah ajer..Time ni nak check out dari Marina Cove. sempat lagi tue !! pas ni nak p TEBOK YAN pulok...abis daaa cite kt Perak......


ehem....ehem.......citer jalan2 raya lom abis lagi tau..tggu!! ader lagi lokasi2 yang sempat kitorg tuju sempena Raya 2011 edisi kHas..ahakss

0 ulasan: