BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 9, 2011

             

    ::BerJaya Hills Resort::


Hola.......Hola.........Yuhu..........
cm aku janji smlm aku updatekan lagi episod Edisi Khas jalan2 raya  2011 aku ngan family!
jom Baca ..........
AKhirnya :-)...sampai jugak kaki aku kat sini. Dah lama nk pegi tp x berkesempatan...Ahad aitu 4 sept sempat gak ler aku p jalan2 n tito2 kt cni.tak puasla berjalan sekejap sgt rasanyer..lagipon de baby susah arr nk bergerak sana sini. Huk ala...tempat cam kat Oversea wa cakap lu.banyak omputih kat cni.Depa besala suka p tempat2 besh cmni.. hahaha :p.Insha Allah ader rezeki lebey nnti n baby tecik da beso teringin jugak nak p lagi..Tggu la...


  
Ha ni ler upe tempat yang aku p neh. Tp alamak...tangan sape plak tue.mintak maapla Wahai Tuan Tanah kalo aku guna pic ko neh..aku x smpt lerrr nak snap gambo depan , so aku pinjam ehh pic ni nk msuk dlm belog aku.ekekeke..Boleh kan..boleh kan...!!JAnJi aku da p kat cini. Yu haaaa.....



Memula nak msuk cari parking n nak check in hotel..Di beri nama Colmar Tropicale.uishh....mahal gak rate appt n bilek kat cni, sbb tu we all dok 2 hari 1 mlm jerk..kalo lebih abis duit gaji aku dok bayo tmpat nk tido neh.hik hik.Kata nk merasa kan ??

WAH santeknyer...jambatan nie.kat bawahyer siap ader angsa BESO wane putih dalam kolam yg penuh dengan ikan lagik..Gambo cm bawah nie larr :p


Gambo bawah ni laks masa kat Hotel Reception.nak check in bilik. Kitorg amik appt dua bilek ajer.tu pon regenya RM5++. Dapat la sket govt rate.Jadiler nak merasa sesekali kan kengkawan. x gitu cik dah? AMBOI si Kakak Farah (yg baju pinkish tu) hepy nooo...





Posing la Jap.Tapi farah dok sibuk nak bergambo ngan Mak Lang dier. ngan Ibu n Abah xder pon pic kat sini.ishh...budak neh..kena karang neh !!




                        Amboi cik abang, melaram yerk..



sekali tengok mesti tertanya2 kat mana la agaknyer ni kan? cm p Over the Sea laks. hai cehhhh..



si FARAH bersama sepupunya. yg ber2 tu anak abg ipar aku.Gambar ni aku amik masa da nak senja, sbb tuh lampu2 neon yang bergemerlapan sudah terpasang..Permandangan dari Balkoni Colmar Tropicale atau Appt 2 bilek yg aku duduk..!
                                                                    

Lihatla aksi2 mereka yg terlalu EX cited dapat bermalam kat cni..Muka 2 ceria yng penuh dengan  Kegembiraan.

si Farah memang suker berposing depan camera.Sama cm aku masa kecik2..


                          Bergambar bersama anak2KU..


                   Huii......cantik ehh pemandangan dari balkoni ni..


Satu2 nyer gambar bersama suami tersayang kat balkoni ni...kira yg Elok arr..yg lain bnyk Candid Pic.


Makanan tghari paling mahal aku rasa. Nasi Goreng ajer pon dekat RM 19++.belum ngn tembikai juice tu laie!! sokali je la kot mkn kat sini.hik hik


0 ulasan: